In 1975 nemen Anne Marie Guyot en Albert Andre, beiden resp. dochter en zoon van een landbouwer, een boerenbedrijf over met een dertigtal hectaren, aan de poort van de Ardennen, in Maffe in de regio Durbuy.

In 1980 besluiten ze om hoge kwaliteit te gaan produceren en ze lanceren zich in de produktie van biologische granen en melkprodukten en zo worden ze pioniers op dat gebied want ze maakten deel uit van de eerste 15 biologische landbouwers van België.

Vervolgens wordt in 1999 BIOVO geboren onder invloed van Philippe Andre, de zoon van de ondernemers.

Gepassioneerd door de landbouw  en na een ervaring in de produktie van kip met label, ontwikkelt Philippe in hetzelfde jaar een samenwerking met andere fokkers en zo ontstaat de eerste produktieketen van Belgische BIO kip.

Dit jaar 2015 hebben Philippe en zijn echtgenote Delphine in Maffe een nieuw biologisch kippenbedrijf  opgezet met rond de 1200 kippen waarvan de produktie bestemd is voor directe verkoop.